Follow Sameday on social media

24 August 2020

A Sameday új logisztikai központja

A Sameday, 2019 októberében nyitotta meg az új logisztikai központjùt, amely a Főváros Terelőútján, Chitila város közelében található, összesen 20 millió eurós beruházással. A logisztikai központ területe 22 000 négyzetméter, és a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, amelyek akár háromszorosan is lerövidíthetik a küldemények válogatási idejét, ezáltal egyszerűsítve a csomagok feldolgozását és szállítását.

20 August 2020

VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK A CORONAVIRUS SZERINT

A KORONAVIRUS ELLENI VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK

24 March 2020

Ugyanazon szolidaritás üzenete!

Mivel ez senkinek sem a legjobb időszak, szeretnénk köszönetet mondani a felelősségtudatukért azoknak, akik folyamatban tartják a működést. Futárszolgálatunk minden nap arra törekszik, hogy a jelenlegi körülmények között a normális körülményekhez viszonyítva, a lehető legnagyobb mértékben örülhessünk a mindennapoknak.

30 May 2017

Meglepetés: az eMAG megvásárolja a román futárszolgáltatót, a Sameday Courier-t, 13,5 millió lej forgalmú üzletet

Az eMag online kiskereskedő lett a Sameday Courier új fő részvényese, miután a Sameday bejelentése szerint ez 80% -os részesedést vásárolt a társaságban

17 February 2017

A Sameday Courier román futárszolgálat nyilvános

Két éves tőzsdei tevékenység után, Sameday Courier futárszolgálat a többségi részvényesei, Octavian Bădescu és Lucian Baltaru megvásárolta a társaság 35.472 részvényét, amelyeket a Bukaresti Értéktőzsde AeRO piacán jegyeztek, ezzel véget vetve a társaság nyilvános vételi eljárásának.