Folyamatos fejlődésben, a siker által motiválva

Egy robbanásszerűen növekvő környezetben jobban tudsz fejlődni. Modern rendszereket építünk, amelyben megtalálhatod a képességeid szerinti helyed.

Tudj meg többet

 • icon

  Több évben kitüntetett vállalat

  Leglátványosabb iparági növekedés

 • icon

  20 millió euró

  Forgalom

 • icon

  A Naspers csoport tagja

  A nemzetközi EMAG, Fashion Days és Vatera mellett

 • icon

  Több mint 15 millió euró befektetés

  Technológiába és működési folyamatok optimalizálásába

Csatlakozz csapatunkhoz!

A Sameday-ben, együtt dolgozva kínálunk minőségi megoldásokat ügyfeleink számára. A professzionális lehetőségeink közül, mindenki a kiválaszthatja a leginkább neki illőt.

Előnyök

benefit
1

Összetartó, életvidám csapat

A Sameday-ben a dolgok gyorsan és rendezetten történnek. A különböző projektjeink révén, együtt tanulunk és keressük az inspirációt. Olykor felfedezzük, hogy a csapatban szenvedélyeinken másokkal is osztozunk, ezáltal sport- vagy szabadidő társakra lelünk.

benefit
2

Fejlődési és előrelépési lehetőségek

Hiszünk a megfelelő pozícióba a megfelelő ember megtalálásában. A felgyorsult bővülés szakaszában vagyunk és minden lépésnél lehetőségek adódnak.

photo

Értékeink

Az elejétől fogva a legjobb szolgáltatás megalkotására törekedtünk. Valami újat szerettünk volna piacra dobni a szolgáltatás minőségének folyamatos növelésével. Befektettük a bátorságunkat és megkaptuk a támogatást, ami segített az újító megoldásink kifejlesztésében. Mindannyian részesei vagyunk a Sameday élménynek és a csapa energiája az inspiráció forrása.