Ha a Black Friday alkalmából egy olyan partnerre vágysz, aki nem hagy cserben, ez a SAMEDAY.

Te az év legnehezebb napjára készülsz. Mi melletted állunk a digitális igényeid és vásárlóid elvárásaihoz igazodó szállítási élménnyel. Végezzük el együtt a nehezét, így a Black Friday-ből Best Partners Friday lesz.

EGY KIS TÚLÉLÉSI ÚTMUTATÓ A BLACK FRIDAY NAGY NAPJÁHOZ

Üdvözlünk!

Készülsz a Black Friday-re? Bizonyára már egyeztettél a főbb beszállítókkal, és minden kedvezmény készen áll a digitális polcokon. Biztosítottad, hogy leendő vásárlóid könnyen rátaláljanak az ajánlataidra felesleges klikkek nélkül is. Valószínű, hogy a rendelések leadását is ellenőrizted, hogy ezzel se legyen gondjuk. Szerverekbe és stabil internetkapcsolatba fektettél, ami a nagy forgalom elbírásához szükséges, és még hány egyéb dolgot nem soroltunk fel, amelyeknek köszönhetően a Black Friday-ből Best Partners Friday lesz.

Közös erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a világ legnagyobb kedvezményes napját szenzációssá tegyük. Tehát, amíg te készültél a nagy napra, mi innovatív megoldásokba és személyzetbe fektettünk, hogy jobb vásárlási, mi pedig ehhez hasonlóan jobb szállítási élményt tudjunk nyújtani.

Mivel a “mit kínálunk” fejezetnél tartunk, íme egy pár javaslat, ami reméljük, hogy segíteni fog.

 

 • Annak érdekében, hogy könnyebben ellenőrizhesd a Sameday valós idejű rendelésfelvételi kapacitását, november 17. és 23. között elérhetővé tesszük a LiveLoad-ot – ez a frissítés segít majd könnyebben átvészelni ezt az időszakot.
 • Tájékoztatni szeretnénk, hogy a terhelés mértékétől függően fenntartjuk a jogot bizonyos intézkedések megtételére a rendelések áramlásának optimalizálása érdekében.
 • Arra kérünk, ügyelj rá, hogy a kinyomtatott vonalkód olvasható legyen, és hogy látható helyen legyen a csomagon az akadálymentes szkennelés érdekében!

A Black Friday előtt, de a nap folyamán is, amit közösen emlékezetessé teszünk, ne feledd:

 

 • Számos módja van a csomag nyomon követésének, de a leghatékonyabb az azonosítószám segítségével történik a https://eawb.sameday.hu/login weboldalon. Egyszerű, gyors, és a rendeléssel kapcsolatos összes információt egy helyen, valós időben megtalálod.

 

A csomagolás megkezdése előtt, olvasd el csomagolási útmutatónkat, az anyag típusával, törékenységével, és súlyával kapcsolatosan! Könnyen átlátható és hasznos a csomagjaid utazása során:

 • Ahol szükséges, használd a “törékeny” címkét és védd fával, poliészterrel, préselt kartonnal, buborékfóliával, vagy más védőanyaggal, ügyelve arra, hogy a termék a lehető legközelebb legyen a csomagolás közepéhez. FIGYELEM: a “törékeny” címkézés nem helyettesíti a hibás csomagolást!
 • Győződj meg arról, hogy a kézbesített csomagokat egyedileg címkézted fel, hogy lehetséges legyen a valós idejű nyomon követés az eAWB platformon!
 • Ha több termék is van ugyanabban a csomagban, győződj meg arról, hogy elegendő védőanyag választja el őket egymástól!
 • Győződj meg arról, hogy a csomagolás elbírja a tartalom súlyát!
 • Zárj le jól minden csomagot szalaggal!
 • Ideális körülmények között a csomagnak ki kell bírnia egy 80 cm-es esést anélkül, hogy a benne lévő termékek károsodnának.
 • Szükség esetén ne felejtsd el nyíllal és írásban is jelezni, hogy a csomag melyik oldala nézzen felfelé!
 • Nagyra értékelnénk, ha a nehezebben kezelhető termékekhez, például matracokhoz, vagy gumiabroncsokhoz fogantyús csomagolást biztosítanál.

 

Melletted szeretnénk lenni, ezért hasznos információkat és egyéb előnyöket biztosítunk számodra, valós időben, az eAWB ügyfélplatformon keresztül.

Egy kéréssel zárjuk, ami egyben ígéret is. Tudod, hogy bármennyire is készülünk, ez rád is és ránk is igaz, de néha előfordulhatnak előre nem látható helyzetek. Esetünkben túl sok a megrendelés. Ezért kérünk, hogy legyen benned türelem, empátia és bizalom. Mi mindent megteszünk, hogy a becsült időn belül kiszállítsuk csomagod. Ha velünk vagy, mi is veled vagyunk!

Üdvözlettel partnereid,

A Sameday csapata