Ugyanazon szolidaritás üzenete!

Sameday együttérzési üzenete!

 

Üdvözöljük!
Mi vagyunk a Sameday, és nyíltan mutatjuk be a dolgokat, ahogyan mi tudjuk.

Mivel ez senkinek sem a legjobb időszak, szeretnénk köszönetet mondani a felelősségtudatukért azoknak, akik folyamatban tartják a működést. Futárszolgálatunk minden nap arra törekszik, hogy a jelenlegi körülmények között a normális körülményekhez viszonyítva, a lehető legnagyobb mértékben örülhessünk a mindennapoknak. És ezért hálásak vagyunk nekik és a csapatnak, valamint kollégáinknak: a Fan Courier-nek, az Urgent Cargus-nak, a DPD-nek, a Nemo Express-nek, a GLS-nek, a Bookuriernek és mindenki másnak ezen a területen.
És természetesen, köszönetünket fejezzük ki azok számára is, akik napi ételeinket biztosítják: Takeaway, Glovo, Uber Eats vagy Food Panda.

Velük együtt minden nap arra törekszünk, hogy enyhítsük a járvány hatásait, hogy Ön biztonságban maradhasson  a családja mellett, az otthonában végzett tevékenységek ideje alatt.

És ne felejtse el: bárki is legyen Ön, ugyanolyan fontos nekünk, mint mindenki más, és Ön is a lehető legnagyobb mértékben hozzájárulhat a helyzet normalizálásához.
Mindazon által, amit együtt csinálunk, azt kívánjuk, hogy mindenki számára minden nap egy  #safeday legyen.

Szeretettel és egy normálisabb időszak reményében üdvözli Önt a
Sameday