Ha Black Friday-kor kedvezményekre és nyereményekre is vadászol,

segít a SAMEDAY.

Szabadítsd fel fiókod 2 órán belül, hogy más is vadászhasson, és mi esélyt adunk arra, hogy hazavihesd a 7 darab Iphone 14-es egyikét. Jelentkezz és változtassuk meg a Black Friday-t Best Partners Friday-re!

Jelentkezz a versenyre November 17-23 között és nyerd meg te a 7 db Iphone 14 egyikét a sorsoláson!

Válaszd az easybox csomagautomatás kiszállítást a Black Friday rendeléseidre.

Vedd át a csomagod az értesítést követő 2 órán belül.

Jelentkezz a sorsolásra a lenti kérdőív kitöltésével.

  A kampányszabályzatot megtalálod itt.
   

  Tudjuk, hogy időben felkészültél a Black Friday kedvezményvadászatra.

  Ezért mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk számodra. Készültünk neked egy túlélési útmutatóval, ami segít átvészelni ezt az időszakot. Csak, hogy megértsd miért, lehetséges, hogy – a legjobb szándékunktól függetlenül – késni fognak egyes csomagok.

  A kép csak illusztráció.
  A kampányra való feliratkozással Ön megerősíti, hogy elfogadja a Kampányszabályzatot. A kampány 2022. november 17-én 10.00 órától 2022. november 23. 18.00 óráig tart. A nyerteseket 2022. december 16-án sorsoljuk ki a www.random.org oldalon. A nyertesekkel a kampányszervező telefonon, az általuk megadott elérhetőségeken veszi fel a kapcsolatot a pályázaton való részvétel érdekében, a jelöléstől számított legfeljebb 30 (harminc) munkanapon belül. A Sameday a nyeremények odaítéléséért, illetve a nyertesek bankszámla-adatainak megadásáért semmilyen díjat nem igényel.